The Definitive Guide to istiridye mantar tohumu
The Definitive Guide to istiridye mantar tohumu
Blog Article
Şapkası istiridye şeklini andırması nedeniyle istiridye mantarı olarak adlandırılmıştır. Doğada kavak ağaçlarında yetişmesi nedeniyle kavak mantarı olarak da bilinir.
mantarın beslenmesi diğer bitkilerden çok farklıdır. Mantarlar kendileri için gerekli besin maddelerini bulunduğu ortamdan hazır olarak sağlamak zorundadırlar.
Kuzu göbeği mantarı fiyat bakımından neredeyse altınla yarışacak. Ekonomik değeri yüksek olan bu mantar, son yıllarda Çin tıbbında tercih edildiği duyulduktan sonra daha da popüler hale geldi. Dudak uçuklatan bu mantarın fiyatını merak ediyor musunuz?
İstiridye mantarları doğada olduğu gibi gerekli koşullarını sağladığınızda yerlerde gelişim sağlarlar. Bu koşulların başında sıcaklık ve nem gelmektedir.
1 dönümlük bir arazide 6000 Adet kuzu göbeği mantarı yetiştirmeyi başardılar. Doğada genellikle orman yangınları sonrası çıkan kuzu göbeği mantarını evde veya kendi arazinizde kolaylıkla yetiştirebilirsiniz. Bu yazımızda kuzu göbeği mantarı nasıl yetiştirilir, nerelerde bulunur, alıcı firmalar ve toplayıcılıkla ilgili detaylı bilgiler vereceğiz sizlere.
Sitemizde mantarlar hakkında bilgi bulabilir ve merakınızı gidermek için kaynaklarımızı kullanabilirsiniz. Ancak, mantar toplama konusunda dimension önemli bir uyarıda bulunmak istiyoruz.
evinizde işyerinizde yada bahçenizde kanlıca mantarı yetiştirin. Sporlar tahıl tanelerine aşılanmıştır. buğday yada akdarıya aşılanmış milyonlarca spor tanesi.
Daha sonra havalandırma kanalları açılarak bir fanla oda içerisine taze hava verilir ve kompostları çıkan amonyak ve C02 gibi zararlı gazların komposttan dışarı atılması sağlanır. Bu aşamadan sonra kompostun her tonu için saatte 300 m3 taze havaya gerek vardır.
İSTİRİDYE MANTARI StillİŞTİRME REHBERİ Ürünlerimizin yanında siz değerli müşterilerimize göndereceğimiz sadeleştirilmiş istiridye mantarı rehberi ile işiniz daha kolay hale gelecek ve aklınıza takılan soruları sormak için uzaman arkadaşlarımızdan dilediğiniz zaman Destek alabileceksiniz. Rehberimizde bulabileceğiniz konu başlıklarının bazılarını sizin için listeledik.
Şişelerin 20-thirty°C 'ye kadar soğuması beklenir. Sonra şişeler bant yardımı ile aşılama odasına alınır. Sürekli çalışan laboratuvarlarda ultraviole lambalar ancak, işin sona erdiği ve odada kimsenin click here bulunmadığı gece saatlerinde yakılır.
Kalitelitohumları emeğinizle birleştirerek ülkemizde altın değerinde kabul edilenşahane kuzu göbeği mantarları yetiştirebilirsiniz.
Mantar miseli ismi verilen mantar tohumlarının kompost içerisine homojen bir şekilde dağıtılması gerekir. Mantar miseli ile kompostu doğru şekilde ve doğru oranlarda karıştırıldığında verimli sonuçlar elde etmek mümkündür.
Nem oranın artması ve günlük ihtiyacı olan nemin verilmesinden bir veya iki hafta sonra ikinci iğneleme turunun başladığını fark edeceksinizdir.
Mantar üretmeye karar verdiniz ve poşet arıyorsanız 30x60 kendinden delikli poşetlerimiz hem istiridye mantarı için hemde diğer mantar uygulamalarınız için idealdir.